Career Office

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας αφορά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επιλεγμένη σταδιοδρομία, καθώς και άλλους που αναζητούν νέες ευκαιρίες. Όποια και αν είναι η προτίμηση του φοιτητή, το Γραφείο Σταδιοδρομίας είναι στη διάθεση των φοιτητών μετά την εγγραφή. Το γραφείο περιλαμβάνει:

§  Ατομική και εμπιστευτική διαβούλευση με εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας,

§  Ειδικό σύμβουλο σταδιοδρομίας για διεθνείς φοιτητές,

§  Σελίδα στο Διαδίκτυο με λεπτομέρειες για τις κενές θέσεις εργασίας, τις επιλογές σπουδών  και τις εκδηλώσεις σταδιοδρομίας,

§  Αίθουσα πόρων και πληροφοριών με λεπτομέρειες για επαγγέλματα, εργοδότες, εργασία διακοπών και ευκαιρίες σπουδών,

§  Εργοδοτικές συνεδρίες και παρουσιάσεις,

§  Μαθήματα δεξιοτήτων διαχείρισης σταδιοδρομίας.

Programs recognized by D.O.A.T.A.P.
Official partner university with EKPA
speechless
Modern & innovative study programs
Programs internationally recognized by professional bodies & unions
Lifetime & distance learning programs
Previous
Next

Οικονομική Στήριξη & Υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιο Philips, στηριζόμενο στον ανθρωποκεντρικό του προσανατολισμό και ανταποκρινόμενο στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν, ακολουθώντας πάντοτε τις αξίες και τις αρχές που το διέπουν και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προσφέρει στους σπουδαστές υποτροφίες βάσει των μαθησιακών τους επιδόσεων, της οικονομικής τους κατάστασης, τις αθλητικές τους διακρίσεις κ.α. Η πολιτική των υποτροφιών αφορά και τους εν ενεργεία αλλά και τους νεοεισερχόμενους σπουδαστές.

Φοιτητική Μέριμνα

Το Πανεπιστήμιο Philips, έχει ως επίκεντρο του τον Φοιτητή. Ο κάθε φοιτητής είναι μοναδικός για εμάς και επιθυμία μας είναι να μπορέσει να ξεπεράσει τις υφιστάμενες δεξιότητες του και να αποκτήσει περαιτέρω που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει τόσο ατομικά όσο και στον μελλοντικό επαγγελματικό στίβο που θα εισέλθει μετά το πέρας των σπουδών του.