Έμπρακτη υποστήριξη φοιτητών

Έμπρακτη Υποστήριξη Φοιτητών

Εβδομάδα Προσαρμογής

Το Πανεπιστήμιο Philips σε όλα τα προγράμματα σπουδών του έχει ορίσει την πρώτη εβδομάδα ως εβδομάδα προσαρμογής με στόχο να υπάρξει η ομαλή έναρξη της φοίτησης και της γνωριμίας του διδακτικού προσωπικού με τους σπουδαστές. Στην πρώτη αυτή εβδομάδα οι φοιτητές συνδέονται στην Πλατφόρμα Moodle με στόχο να εξοικειωθούν στην χρήση της. Στην πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί το μάθημα DL-PHIL100 όπου οι σπουδαστές  μπορούν να συνδεθούν στο μάθημα και να δουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο φοίτησης και την λειτουργία της Πλατφόρμας. Ακόμη, στο Introduction Course DL-PHIL100, είναι αναρτημένα σύγχρονα και ασύγχρονα σεμινάρια για τον τρόπο και τις διαδικασίες φοίτησης.

DL Ιintroduction Course

Στο Moodle έχει δημιουργηθεί στον χώρο των My Courses (Τα μαθήματα μου) το Course DL-PHIL100. Σ’ αυτό μπορεί ο φοιτητής να εξοικειωθεί με όλα τα εργαλεία της πλατφόρμας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ακόμη θα μπορεί να εντοπίσει όλες τις διαδικασίες και τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου Philips και να παρακολουθήσει video και οδηγούς εξοικείωσης με την εξ αποστάσεως φοίτηση.

Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών 

O Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Σπουδών, αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ του φοιτητή και του Πανεπιστημίου. Είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα στον φοιτητή για να τον συμβουλέψει σε κάθε βήμα της διαδικασίας από την εισδοχή του μέχρι και την αποφοίτηση.

Λειτουργοί Εξυπηρέτησης

Οι Λειτουργοί Εξυπηρέτησης, είναι δίπλα στον φοιτητή για να επιλύσουν κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εντός του Πανεπιστημίου.