Ειδική πρόσβαση για φοιτητές με αναπηρία

Το Πανεπιστήμιο Philips έχει πολιτική φιλοξενίας φοιτητών με αναπηρία (ΑμεΑ) και εφαρμόζει πλήρως τους σχετικούς κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και εργασίας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων. Πιστεύουμε ότι τα άτομα με αναπηρίες πρέπει να έχουν πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των ακαδημαϊκών, πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο θα λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για την ικανοποίηση των γενικών αναγκών πρόσβασης σε εγκαταστάσεις και των ειδικών αναγκών κάθε ατόμου με μαθησιακή ή άλλη αναπηρία.

Οι πληροφορίες που υποβάλλονται σχετικά με την αναπηρία ενός φοιτητή δεν θα έχουν καμία σχέση με την ακαδημαϊκή αξιολόγηση της αίτησης του φοιτητή.

Οικονομική Στήριξη & Υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιο Philips, στηριζόμενο στον ανθρωποκεντρικό του προσανατολισμό και ανταποκρινόμενο στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν, ακολουθώντας πάντοτε τις αξίες και τις αρχές που το διέπουν και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προσφέρει στους σπουδαστές υποτροφίες βάσει των μαθησιακών τους επιδόσεων, της οικονομικής τους κατάστασης, τις αθλητικές τους διακρίσεις κ.α. Η πολιτική των υποτροφιών αφορά και τους εν ενεργεία αλλά και τους νεοεισερχόμενους σπουδαστές.

Φοιτητική Μέριμνα

Το Πανεπιστήμιο Philips, έχει ως επίκεντρο του τον Φοιτητή. Ο κάθε φοιτητής είναι μοναδικός για εμάς και επιθυμία μας είναι να μπορέσει να ξεπεράσει τις υφιστάμενες δεξιότητες του και να αποκτήσει περαιτέρω που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει τόσο ατομικά όσο και στον μελλοντικό επαγγελματικό στίβο που θα εισέλθει μετά το πέρας των σπουδών του.