Μήνυμα υποδοχής Προέδρου & Πρύτανη

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο

Το Πανεπιστήμιο Philips είναι ένα δυναμικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα που παρέχει σύγχρονα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Philips είναι αξιολογημένα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της αγοράς. Το διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου διακρίνεται για τα στοιχεία διδακτικής και ερευνητικής αριστείας του και την δέσμευση του στη μάθηση των φοιτητών.

Το Πανεπιστήμιο Philips υπερηφανεύεται για την ποιότητα της έρευνας και του ακαδημαϊκού του προσωπικού, οι οποίοι συνεχώς εξερευνούν και διευρύνουν τα όρια της υπάρχουσας γνώσης. Η ακαδημαϊκή ανάπτυξη βασίζεται όχι μόνο στο πρόγραμμα σπουδών και τα εγχειρίδια, αλλά και στην εμπειρία των μελών του διδακτικού προσωπικού που διδάσκουν κάθε τμήμα. 

 

 

 

Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Philips επωφελούνται επίσης από το πλήθος των δραστηριοτήτων, των σεμιναρίων και των ημερίδων που διενεργούνται προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών, κοινωνικών και άλλων δεξιοτήτων. Ακόμη, διαθέτει το Πανεπιστήμιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για τους σπουδαστές του.

Ως ένα πραγματικά ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Philips διεξάγει το ακαδημαϊκό του έργο σε σύγχρονες ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις που παρέχουν ένα ελκυστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

Εμείς στο Πανεπιστήμιο Philips ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους νέους φοιτητές μας και υποσχόμαστε να τους προετοιμάσουμε για να καλύψουν θέσεις ευθύνης στην κοινωνία.

 

CPA, Πρόεδρος Philips University

Χαιρετισμός από τον Πρύτανη

Το Πανεπιστήμιο Philips είναι θεμελιωμένο στις πλέον παιδευτικές και εκπαιδευτικές αντιλήψεις και πρακτικές, οι οποίες κυοφορήθηκαν και γεννήθηκαν από τις εμπειρίες και τη γνώση διεθνούς κύρους ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, διδασκόντων και ερευνητών.

Το Πανεπιστήμιο Philips είναι αδειοδοτημένο και αναγνωρισμένο από την Κυπριακή Δημοκρατία, μετά από ιδρυματική, τμηματική και προγραμματική αξιολόγηση και πιστοποίηση από τον Φορέα Διασφάλισης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κύπρου.
 
Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σύγχρονη γνώση στους σπουδαστές από ακαδημαϊκούς διδάσκοντες και ερευνητές με πλούσια διδακτική εμπειρία και σύγχρονη μάχιμη ερευνητική δραστηριότητα πρώτης γραμμής.
 

 

  • Προσφέρει όρους ανάπτυξης κριτικής σκέψης που είναι απαραίτητη για ερμηνεία, ανάλυση, αξιολόγηση και σύνθεση των διδασκόμενών πληροφορίων, την αναζήτηση και ενίοτε αποκλινησών απόψεων.
  • Προσφέρει συνθήκες παραγωγικής, πρωτότυπης σκέψης, καινοφανών-καινοτόμων ιδεών και λύσεις προβλημάτων που αφορούν στην απόκτησης δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες και για την επαγγελματική επιβίωση των σπουδαστών.
  • Προσφέρει επαρκέστατους ιδιόκτητους χώρους που πληρούν τους όρους των Διδακτικών και Εργαστηριακών αναγκών για έξι χιλιάδων (6,000) σπουδαστών. 
 

Το Πανεπιστήμιο υποδέχεται τους σπουδαστές έμφορτους με το ιδεατό μικρόκοσμο που έχουν απεργασθεί και την προσδοκία ότι το Πανεπιστήμιο που έχουν επιλέξει υιοθετεί και κατανοεί πλήρως τη δυναμική των κινήτρων που προσδιορίζουν το σκοπό των σπουδών τους. 

 
 

 

Πρύτανης, Philips University