Κριτήρια Εισδοχής

Τι χρειάζεται να συμπληρώσετε για την Αίτηση Εισδοχής σας  στο Πανεπιστήμιο Philips;

Παρακάτω, αναφέρουμε όλα τα βήματα  και τις διαδικασίες που πρέπει να πράξετε πριν προχωρήσετε με την εφαρμογή της Αίτησης Εισδοχής, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε συμπληρώνοντας την Διαδικτυακά. Την Αίτηση Εισδοχής σας μετά την συμπλήρωση της την λαμβάνουμε αυτόματα.

 

 

Ηλεκτρονική Αίτηση Εισδοχής

01

Συγκέντρωση Δικαιολογητικών

Παρακαλούμε όπως δείτε παρακάτω στον πίνακα με τα κριτήρια εισδοχής τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά επίπεδο προγράμματος σπουδών (Προπτυχιακό-Μεταπτυχιακό-Διδακτορικό) και συγκεντρώστε τα, ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

02

Επικύρωση Δικαιολογητικών

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συγκεντρώσατε θα πρέπει να τα επικυρώσετε μέσω GOV.gr . Για να ξεκινήσετε την επικύρωση πατήστε ΕΔΩ

03

Συμπλήρωση Αίτησης

Ξεκινήστε την συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εισδοχής πατώντας το παρακάτω κομβίο, συμπληρώστε όλα τα ζητούμενα πεδία και επισυνάψτε τα επικυρωμένα δικαιολογητικά.

04

Έλεγχος Αίτησης

Μετά την Παραλαβή της Ηλεκτρονικής Αίτησης το Γραφείο Εισδοχής εντός 48 ωρών εκδίδει την απόφαση της εισδοχής. Την απόφάση εισδοχής θα την λάβετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που δηλώσατε στην αίτηση σας.

05

Καταβολή Προκαταβολής

Μετά την παραλαβή της απόφασης εισδοχής θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση της προκαταβολής, ώστε να δεσμευτεί η θέση σας στο πρόγραμμα σπουδών που επιλέξατε και να αναμένετε οδηγίες για την έναρξη του προγράμματος.

 

Επιπρόσθετα Δικαιολογητικά

  •  Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας Επιπέδου Β2  έως C2 είναι  απαραίτητη   ΜΟΝΟ για τα Προγράμματα Σπουδών που έχουν ως γλώσσα διδασκαλίας την         Αγγλική  και τα Διδακτορικά.
  •  Πιστοποιητικό υγείας είναι απαραίτητό μόνο στα Συμβατικά – Δια Ζώσης Προπτυχιακά   Προγράμματα Σπουδών.