Εξ αποστάσεως μάθηση στο Πανεπιστήμιο Philips

Εξ Αποστάσεως Κοινότητα

 

Καλωσήρθατε στην Εξ Αποστάσεως κοινότητα του Πανεπιστημίου Philips. Το Κέντρο Εξ Αποστάσεως Μάθησης (DLC) καθώς και η  Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σας υποδέχονται σε μία νέα εμπειρία μάθησης.

 

Το Κέντρο Εξ Αποστάσεως Μάθησης (DLC) και η  Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας έχουν δημιουργηθεί για να σας παρέχουν ένα πλήθος υποστηρικτικών υπηρεσιών και να συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον το οποίο προάγει την γνώση και την συμμετοχικότητα όλων των φοιτητών.

 

Το Πανεπιστήμιο Philips έχει σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο τα προγράμματα Εξ Αποστάσεως φοίτησης ώστε οι φοιτητές να λαμβάνουν τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες που λαμβάνουν οι φοιτητές των συμβατικών Δια Ζώσης Προγραμμάτων. Στο επίκεντρο μας είναι ο φοιτητής για αυτό και το περιβάλλον μάθησης έχει αναπτυχθεί στηριζόμενο πάνω σε αυτή την αρχή ώστε να μπορεί να  προσφέρει όλα τα οφέλη μιας ποιοτικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Αυτός ο σύντομος οδηγός σπουδών για την Εξ Αποστάσεως Φοίτηση έχει αναπτυχθεί ακριβώς για να παρέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες  μέχρι και την αποφοίτηση, χωρίς αυτό να υποκαθιστά την αμεσότητα της μεταξύ μας επικοινωνίας και τον ρόλο των διοικητικών λειτουργών που θα είναι πάντα δίπλα στον φοιτητή καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών.

 

 
 

 

Ελένη Κωνσταντίνου

Διευθύντρια Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας